Euromost, započeo projekat ,, Budi aktivan gradjanin protiv korupcije”

0
6

Kako je i predvidjeno projektom koji je odobren kroz Javni konkurs opštine Bijelo Polje o dodjeli finasijskih sredstava za finansiranje projekata u oblasti borbe protiv korupcije na lokalnom nivou za 2019, a nakon pripremne faze, nevladina organizacija Euromost je nastavila sa radom, kancelarije za borbu protiv korupcije,koja će biti na usluzi građanima svakog radnog dana od 8 do 16h.


Ona se nalazi u ulici treće sandžačke bb. na drugom spratu.
Građani će moći da se obrate kancelariji i putem mobilnog telefona,koji će biti objavljen na portalu, koji je u izradi www.budiaktivanprotivkorupcije.me, kao i anonimno putem internet aplikacije.
Kancelarija će pružati osnovne savjete građanima, kako da ostvare svoje pravo, na pristup informacijama, kao i druga prava koja mogu ostvariti na lokalnom i državnom nivou.
Takodje će primati sve zahtjeve gradjanina, koji se tiču lokalane uprave, koji će biti na odgovarajući način usmjerene prema nadležnim organima.
Zahtjevi koji se tiču lokalane uprave, biće usmjerene prema predsjedniku opštine, glavnom administrator i rukovodiocu tog organa, kao i drugim nadležnim službama.
Od svih organa i institucija zatraži će se povratna

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име